HTML

Apró Volkswagenek

Léghűtéses Volkswagen modellek ismertetése

Nyári pihenő

2011.07.11. 19:17 BlackPsenior

Tombol a nyár, élvezzük és szenvedjük a kánikulát, a zivatarokat, a lehűléseket és a felmelegedéseket. Próbáljuk a lehető legjobban kihasználni a szűkre szabott szabadságot, tervezgetjük a programokat.
Lelohad ilyenkor a gyűjtőszenvedély; más, sokkal fontosabb és érdekesebb dolgok kötik le a gyűjtőt.
Szerencsére azért ilyenkor is gyarapszik egy kicsit a gyűjtemény. Gyarapszik, ha nem is létszámban, de minőségben mindenképp. A létszám a rendelkezésre álló hely miatt kötött, így az új jövevényeknek sajnos néhány kevésbé szép vagy érdekes régebbi darab ad helyet.
Családi ünnepi ajándék, baráti meglepetés, ismerősök megunt játékai, üzletek polcain felbukkanó újdonság, kincsek a börzén és az internet sötét bugyraiban: megannyi lehetőség ilyenkor is a gyűjtemény bővítésére-szépítésre.
Mutatok néhány ízelítő képet az új jövevényekről. Lehet, hogy némelyikkel ősszel is találkozunk egy-egy részletesebb bemutatón.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picivw.blog.hu/api/trackback/id/tr333058412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VW józsi 2011.07.11. 19:22:39

Ha itt a nyár, akkor kabriókat kell mutatni.

BlackPsenior 2011.07.12. 07:02:43

@VW józsi: A bemutatott 14 autó közül öt kabrio... :-)
süti beállítások módosítása